Renault: Νέες τιμές με όφελος έως 5.000 €

Η γκάμα μοντέλων της Renault διατίθεται με καινούριες τιμές και όφελος για τον πελάτη που φτάνει τις 5.000€.

Renault: Νέες τιμές με όφελος έως 5.000 €

Η γκάμα μοντέλων της Renault διατίθεται με καινούριες τιμές και όφελος για τον πελάτη που φτάνει τις 5.000€.

Καινούρια εμπορική πολιτική ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault, με νέες τιμές και όφελος που αναλόγως του μοντέλου φτάνει έως και τις 5.000 €.

Tο το Renault Clio, για παράδειγμα, διατίθεται πλέον στην τιμή των 19.970 €, με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 6μηνη δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Η γκάμα του γαλλικού σουπερμίνι περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης, LPG και full hybrid E-Tech.

Τόσο το Clio όσο και το B-SUV της εταιρείας, το Captur είναι διαθέσιμα με χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει χαμηλό επιτόκιο 3,9% (για 60 μήνες και με 50% προκαταβολή). Η γκάμα του Captur, εκτός από τους κινητήρες βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης – LPG), περιλαμβάνει επιλογές mild hybrid, full hybrid και plug-in hybrid με ιπποδύναμη έως 160 ίππους.

Η νέα εμπορική πολιτική της Renault συμπίπτει με το λανσάρισμα του αναβαθμισμένου Arkana στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο έχει χαμηλότερες τιμές σε όλη τη γκάμα του, κατά 4.000 €, ξεκινώντας από 26.680 € για τη βασική έκδοση. Η ανανέωση περιλαμβάνει πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση με νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και νέα χρώματα. Η γκάμα των κινητήρων του Arkana είναι αμιγώς υβριδική, με σύνολα mild και full hybrid, έως 160 ίππων. Επίσης, για πρώτη φορά είναι διαθέσιμο στην κορυφαία έκδοση esprit Alpine.

Renault Arkana

Το Renault Austral επωφελείται επίσης από μειώσεις τιμών σε όλη τη γκάμα του, της τάξης των 4.000 €, με τις τιμές να ξεκινούν πλέον από 34.450 €. Το Austral κινούν υβριδικοί κινητήρες (mild και full hybrid) με ισχύ έως και 200 ίππων, ενώ η κορυφαία full hybrid έκδοση εξοπλίζεται με το σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control.

Η σύγχρονη γκάμα της Renault ολοκληρώνεται από το νέο Megane E-Tech. Με 220 ίππους και 450 χιλιόμετρα αυτονομίας, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο κοστίζει από 39.950 €, με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά 2».

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα Renault στο www.renault.gr.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!