Recaro και Porsche υπογράφουν συλλεκτική gaming καρέκλα

H… Porsche των καθισμάτων για gamers θα κατασκευαστεί σε 911 μονάδες και υπόσχεται ανυπέρβλητη εμπειρία στήριξης

Recaro και Porsche υπογράφουν συλλεκτική gaming καρέκλα

H… Porsche των καθισμάτων για gamers θα κατασκευαστεί σε 911 μονάδες και υπόσχεται ανυπέρβλητη εμπειρία στήριξης

H κοινή ιστορία Porsche και Recaro πάει πίσω στη δεκαετία του ’60 και την πρώτη 911, με την δεύτερη να υπογράφει τα καθίσματα τόσο για τις αγωνιστικές και σπορ προτάσεις όσο και για ορισμένες πολιτικές προτάσεις της γερμανικής φίρμας. Πλέον ήρθε η στιγμή και για μια διαφορετικού τύπου σύμπραξη που αφορά μεν σε κάθισμα, πιο στατικού χαρακτήρα δε.

Ο λόγος για μια καρέκλα gaming η οποία φέρει την υπογραφή αμφότερων των εταιρειών που υπόσχονται να μεταφέρουν λίγη από την αίσθηση που επικρατεί στις αγωνιστικές πίστες, στους απανταχού gamers με μια συλλεκτική έκδοση.

Η Porsche x Recaro πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στον εικονικό 24ωρο αγώνα του Le Mans ενώ την έμπνευση για τη σχεδίασή της, αποτέλεσε η 911 GT3 R και αναμενόμενα βάφεται στα πολεμικά χρώματα της Porsche eSports, κόκκινου, λευκού και μαύρου.

Στα διακοσμητικά στοιχεία περιλαμβάνονται φυσικά ο θυρεός της Porsche στο μπροστινό τμήμα και το λογότυπο της Recaro στο πίσω, ενώ το προσκέφαλο ενσωματώνει θύρες για ζώνες και τα μπράτσα αποτελούνται από αλουμίνιο που υπόσχονται ιδανική στήριξη και πολλαπλές ρυθμίσεις.

Το μέγιστο βάρος που μπορεί να υποδεχτεί ανέρχεται σε 150 κιλά, ενώ τα ροδάκια που κατασκευάζονται από ανθεκτικό πολυμερές που υπόσχεται απρόσκοπτη… ποιότητα κύλισης σε κάθε είδους επιφάνεια και πάτωμα. Παράλληλα, εφοδιάζεται με μηχανισμό που ρυθμίζει αυτόματα το βαθμό ανάκλισης έδρας και πλάτης.

Σύμφωνα με τις συστάσεις η gaming καρέκλα θα κατασκευαστεί σε μόλις 911 αντίτυπα θα διατεθούν μέσω των Porsche Design Stores, με τη διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 1.699 ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!