Nissan “Thrill Driver”

Αυτό είναι το νέο διαφημιστικό video σποτ της ιαπωνικής εταιρείας για το επερχόμενο Super Bowl και έχει πρωταγωνιστή το νέο Nissan Z.

Το Super Bowl, ο μεγάλος τελικός του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός στις ΗΠΑ που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον περίπου 110 εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Αναμφίβολα η παρουσία ενός σποτ ανάμεσα σε αυτό το πρόγραμμα αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους. Η Nissan λοιπόν επιστρέφει στις διαφημίσεις του Super Bowl στις ΗΠΑ λανσάροντας ένα διαφημιστικό teaser  με την ονομασία «Thrill Driver», που έχει γυριστεί ως  πρεμιέρα μια περιπετειώδους ταινίας, με στοιχεία κωμωδίας και θρίλερ.

Στο teaser συμμετέχει πρωτοκλασάτο καστ ηθοποιών με επικεφαλής τον βραβευμένο με Emmy  και συν-δημιουργό του Schitt’s Creek Eugene Levy, πλαισιωμένο από τους Danai Gurira και Dave Bautista.

Η Πρέσβειρα της Nissan, Brie Larson, θα έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο σποτ για το «μεγάλο παιχνίδι». Στα teaser spots, ο Levy ενσαρκώνει τον ήρωα Dragon, πίσω από το τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου Nissan Z του 2023. Την ομάδα του πλαισιώνουν οι Gurira και Bautista, ως Hotshot και Pointman αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα με τα teaser spots, η Nissan ξεκίνησε μια κλήρωση για έναν τυχερό που θα  κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Nissan Z του 2023.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!