Έρχεται η πανίσχυρη υβριδική Mercedes AMG GT Coupe 4 με 815 ίππους

Η Mercedes μας προιδεάζει για την Plug-in υβριδική AMG GT Coupe 4 που θα παρουσιάσει την 1η Σεπτεμβρίου

Έρχεται η πανίσχυρη υβριδική Mercedes AMG GT Coupe 4 με 815 ίππους

Η Mercedes μας προιδεάζει για την Plug-in υβριδική AMG GT Coupe 4 που θα παρουσιάσει την 1η Σεπτεμβρίου

Η Mercedes-AMG GT είναι στην αγορά από το 2018, έχοντας περάσει από μια ελαφριά ανανέωση. Ωστόσο, η εταιρεία μας κρατάει το καλύτερο για τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μια πανίσχυρη έκδοση Plug-in Hybrid που θα έχει απόδοση που θα ξεπερνάει τους 800 ίππους.

Θα αποτελεί τον ανταγωνιστή της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Η νέα Mercedes E-Performance αναμένεται να εφοδιάζεται με τον twin-turbo 4λιτρο V8 κινητήρα που θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και θα αποδίδουν συνδυαστικά 815 ίππους και ροπή 1.000 Nm.

Το E-Performance θα συνοδεύει εκτός από την AMG GT Coupe 4 και όλες τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της γερμανικής μάρκας. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και η επερχόμενη εκδοχή της C-Class με διακριτικά C 63 AMG που θα εφοδιάζεται με ένα εξηλεκτρισμένο 4κύλινδρο κινητήρα.

Το νέο 4θυρο Coupe έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, δηλαδή θα είναι πιο γρήγορη από την AMG GT 63 S που απαιτεί για την ίδια διαδικασία 3,1 δευτερόλεπτα.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας θα είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα, για καλύτερη κατανομή βάρους και θα συνδυάζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Θα αποδίδει 150 kW στην κορυφαία του λειτουργία και για 10 δευτερόλεπτα, με τη συνεχόμενη απόδοση να είναι 70 kW και τη ροπή να αγγίζει τα 320 Nm.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!