Τιμοκατάλογος Mercedes-Benz


Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής Mercedes-Benz

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε την αγαπημένη σας Mercedes-Benz; Θέλετε να θαυμάσετε από κοντά τη μεγάλη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της εταιρίας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει;
Επισκεφτείτε σήμερα μια από τις εκθέσεις της Α. Ισμαήλος Α.Ε. που για πάνω από 30 χρόνια μοιράζεται την πορεία και τις αξίες της με τη Mercedes-Benz στην Ελλάδα.

 

 

Η ιστορία της MERCEDES-BENZ

 

Karl Benz: ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο με μια αίτηση ευρεσιτεχνίας. Είχε αριθμό 37435 και αφορούσε το «όχημα που κινείται με κινητήρα βενζίνης». Το ημερολόγιο έδειχνε 29 Ιανουαρίου 1886. Ήταν η γέννηση της αυτοκίνησης. Σήμερα, η Mercedes-Benz ανήκει στην Daimler AG, η οποία από το 2022 μετονομάστηκε σε Mercedes-Benz Group AG. Το όνομα Mercedes κατοχυρώθηκε το 1901 από την Daimler Motoren Gesellschaft, ενώ το Αστέρι της μάρκας είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο σήμα αυτοκινήτου στον κόσμο. Η Γερμανική εταιρεία διακρίνεται για την καινοτομία και την πολυτέλεια με τις οποίες προικίζει τα μοντέλα της, αλλά και για τις αμέτρητες επιτυχίες που έχει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στη Mercedes-Benz ανήκουν επίσης τα υπο-brands Mercedes-AMG, Mercedes-EQ και Mercedes-Maybach.

 

Mercedes-Benz E-Class Exclusive Line