Νέα διάκριση για τo Jeep Wrangler 4xe

Το Women’s World Car of the Year ανέδειξε το μοντέλο ως το καλύτερο 4×4 για το 2022.

Νέα διάκριση για τo Jeep Wrangler 4xe

Το Women’s World Car of the Year ανέδειξε το μοντέλο ως το καλύτερο 4×4 για το 2022.

Οι γυναίκες επαγγελματίες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου του Women’s World Car of the Year (WWCOTY), με τις ψήφους τους έδωσαν στο Jeep Wrangler 4xe την πρώτη θέση στην κατηγορία 4×4.  σύμφωνα με τα βραβεία του θεσμού για το 2022. Οι 56 κριτές του θεσμού εκπροσωπεί συνολικά 40 χώρες και 5 ηπείρους, βαθμολόγησαν τα αυτοκίνητα, μεταξύ άλλων, για την ασφάλεια που παρέχουν, το σχεδιασμό, την τεχνολογία, αλλά και στη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

«Με το Wrangler 4xe, η Jeep, έκανε ένα τεράστιο βήμα σε πολλά επίπεδα, αλλά κυρίως ως προς την εστίαση της προς ένα βιώσιμο περιβάλλον,» δήλωσε η κ. Marta Garcia, Πρόεδρος του WWCOTY. «Εκτιμούμε ιδιαίτερα ότι ένα πραγματικό SUV μπήκε σε μια υβριδική πορεία. Η δέσμευση του Jeep Wrangler προς τον πλανήτη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το θεσμό Women’s World Car of the Year.»

Το Jeep Wrangler 4xe μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά, με μηδενικούς ρύπους, για 50χλμ. , δίνοντας στον οδηγό τη δυνατότητα να μπαίνει σε «πράσινες ζώνες» αλλά και να απολαμβάνει απάτητες διαδρομές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι κριτές του WWCOTY αναγνώρισαν τα σημαντικά βήματα που κάνει η Jeep στην πορεία εξηλεκτρισμού της με στόχο τα οχήματα μηδενικών ρύπων», ανέφερε ο κ. Christian Meunier, CEO της Jeep. «Το βραβείο Women’s World Car of the Year αποτελεί μια επιπλέον επιβεβαίωση για το πώς η εξηλεκτρισμένη κίνηση ενισχύει τις δυνατότητες των μοντέλων μας.»

Το Plug-in υβριδικό σύστημα του Wrangler 4xe αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο  βενζινοκινητήρα 2 λίτρων, δύο ηλεκτροκινητήρες και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Η ροπή από το σύστημα κινεί κατ’ επιλογή και τους 4 τροχούς (είτε υβριδικά, είτε αμιγώς ηλεκτρικά) και προσφέρει απόδοση 380 ίππων.

Το Wrangler 4xe είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: Sahara και Rubicon με πιστοποίηση Trail Rated και εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών ή 160.000χλμ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!