3 λόγοι να επιλέξεις το επόμενο αυτοκίνητό σου τώρα!

H Attica Bank προσφέρει χρηματοδότηση έως 50.000€ και σταθερό επιτόκιο 6,75% για την απόκτηση καινούργιου οικολογικού αυτοκινήτου.

  1. Ένα πιο πράσινο μέλλον

Με την κλιματική αλλαγή ολοένα και πιο εμφανή στην καθημερινότητά μας, αν το αυτοκίνητό σου είναι παλιάς τεχνολογίας, τότε δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Οι μεταφορές μας αποτελούν μία καθημερινή συνήθεια η οποία μπορεί, είτε να αποφορτίσει, είτε να επιβαρύνει περισσότερο τον πλανήτη. Οι νέες κατασκευαστικές υποδομές, κάνουν τα οχήματά μας πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Παράλληλα, ήδη η πραγματικότητα διαμορφώνεται, ώστε να μειωθούν οι εκπομπές ρύπων και άλλες επιβλαβείς συνέπειες της κατανάλωσης καυσίμου. Για παράδειγμα, στο κέντρο της Αθήνας, ελεύθερα και ανεξάρτητα από τον Δακτύλιο κινούνται πλέον καθημερινά μόνο οι κάτοχοι:

  • Αυτοκινήτων EURO 6 , τα οποία εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 120 g / km
  • Ηλεκτρικών, υβριδικών φυσικού αερίου εκ κατασκευής και υγραερίου εκ κατασκευής οχημάτων.
  1. Το Καταναλωτικό Δάνειο Attica My Eco Car

H Attica Bank σού παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το δικό σου οικολογικό αυτοκίνητο, με χρηματοδότηση που ανέρχεται έως και €50.000 για αγορά καινούριου οικολογικού αυτοκινήτου.

Για ποια αυτοκίνητα όμως ισχύει;

Για όλα τα οικολογικά αυτοκίνητα, δηλαδή:

  • Ηλεκτρικά
  • Υβριδικά
  • Μικροαυτοκίνητα τύπου L

Με  σταθερό επιτόκιο δανείου:

6,75% για καινούριο οικολογικό αυτοκίνητο

9,75% για μεταχειρισμένο (παλαιότητας έως 5 έτη από την άδεια κυκλοφορίας)

  1. Ο Online υπολογιστής Δανείου Attica My Eco Car

Είναι πιο εύκολο από ποτέ να διαμορφώσεις εικόνα για τι σημαίνει πρακτικά για τα οικονομικά σου να πάρεις το Καταναλωτικό Δάνειο Attica My Eco Car. Απλά υπολόγισε δόσεις, ποσό δανείου, χρόνο αποπληρωμής και άλλες παραμέτρους δανείου εδώ: https://www.atticabank.gr/el/attica-my-eco-car-ypologismos-daneiou-hidden

Yπάρχει κι ένας τέταρτος λόγος που αφήσαμε για το τέλος:

Ο σχεδιασμός των οικολογικών αυτοκινήτων εξελίσσεται και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου, επιβαρύνοντας πλέον λιγότερο το περιβάλλον μας σε κάθε σου διαδρομή.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!