SILENCE

MOBILITY BECOMES

 

Smart
Iconic
Life-changing
Eco-friendly
New-era
Connected
Electric

Ηλεκτροκίνηση και Μικροκινητικότητα επαναπροσδιορίζονται

Η SILENCE, μια ισπανική start-up εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 στη Βαρκελώνη, με όραμα και υψηλά standards ποιότητας, τεχνολογίας και ασφάλειας, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην Ηλεκτροκίνηση και τη Μικροκινητικότητα και στην Ελλάδα.

 

Στη γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων πόλης της SILENCE πρωταγωνιστούν τα ηλεκτρικά scooters (S01, S01+, S02 Low Speed και S02 High Speed), ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 αναμένεται να δώσουν δυναμικά το «παρών» στην καθημερινή αστική μετακίνηση και τα ηλεκτρικά nanocars (S04) της εταιρείας.

Η KOSMOCAR Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati ανακοίνωσε την έναρξη της αντιπροσώπευσης της SILENCE στην Ελλάδα το Μάιο του 2022.

 

Τα τεχνολογικά προηγμένα ηλεκτρικά οχήματα πόλης της SILENCE διατίθενται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων της KOSMORIDE, που ήδη έχουν εδραιωθεί ως τα απόλυτα e-micromobility hot spots με βαθιά γνώση, expertise και ουσιαστική after sales υποστήριξη στα e-bikes κορυφαίων brands που διαθέτουν κατά πλειοψηφία αποκλειστικά.

Smart

Η σύγχρονη μετακίνηση απαιτεί ευελιξία, εξατομίκευση, επιλογές και λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες των πολλών διαφορετικών χρηστών του οδικού δικτύου.

 

Το e-scooter S01/S01+, το πρώτο μοντέλο στη γκάμα της SILENCE, μεταφέρει άνετα δύο επιβάτες με τελική ταχύτητα έως 100-110km/h, ενώ διαθέτει τρία προγράμματα οδήγησης ECO, CITY και MODE.

 

Από την άλλη, το S02 διατίθεται σε δύο εκδόσεις τελικής ταχύτητας, LS (Low Speed) που φτάνει τα 45km/h και οδηγείται από την ηλικία των 16 ετών και HS (High Speed) με τελική ταχύτητα 90-110km/h. Παράλληλα, το S02 Delivery διατίθεται σε πολλές εκδόσεις για επαγγελματική χρήση, όπως delivery, courier, χρονομίσθωση scooter, αστυνομία και υπηρεσίες ασφαλείας.

Iconic

Τα μοντέλα της SILENCE ενσαρκώνουν κάθε πτυχή της έννοιας «ποιότητα», συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία, ασφάλεια και απαράμιλλο design.

 

Το εντυπωσιακό καντράν εναλλαγής χρωμάτων και πληροφοριών, οι θύρες USB, οι αποθηκευτικοί χώροι, οι χρωματικοί συνδυασμοί και τα στοιχεία σχεδίασης που φέρουν τον χαρακτηριστικό «κύκλο» της SILENCE, προσδίδουν στη ζωντάνια, το στυλ και τον αέρα εξέλιξης και ανανέωσης που αποπνέει η μάρκα.

Life-changing

Τόσο η ηλεκτροκίνηση όσο και η μικροκινητικότητα ήρθαν για να μείνουν, αλλάζοντας τον τρόπο μετακίνησης και κατ’ επέκταση τον τρόπο ζωής στις πόλεις.

 

Με e-scooters και nanocars ευέλικτα, ασφαλή, τεχνολογικά προηγμένα, υπέρ του απαιτούμενου γρήγορα για αστική μετακίνηση, χωρίς το άγχος της κατανάλωσης καυσίμου και της δυσκολίας εύρεσης θέσεων στάθμευσης, μπορούμε πράγματι να μιλάμε για αναβάθμιση του αστικού τρόπου ζωής.

Eco-friendly

Όλα τα ηλεκτρικά οχήματα πόλης της SILENCE είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές, ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Ρύπανση και ηχορύπανση είναι παντελώς απούσες, με τις εκπομπές CO2 να είναι μηδενικές και τη μετακίνηση να γίνεται με απόλυτη …ησυχία.

 

Ακόμα μία πινελιά στο οικολογικό πορτρέτο της SILENCE προστίθεται με τη δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας των οχημάτων της και με ηλιακή ενέργεια, μέσω πάνελ.

New-era

Η καινοτομία στον τρόπο λειτουργίας, οδήγησης και φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων πόλης της SILENCE, μόνο silent δεν είναι. Αντιθέτως, «φωνάζει» τη σηματοδότηση μιας νέας εποχής.

 

Σε αντίθεση με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων, η μπαταρία τόσο στα e-scooter S01 και S02 όσο και στο nanocar S04 είναι αποσπώμενη, τύπου trolley, με σκοπό να μεταφέρεται εύκολα και να φορτίζεται οπουδήποτε. Η ίδια μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φόρτιση άλλων συσκευών 220V.

 

Κάτι ακόμα που χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι η εξαιρετική εξοικονόμηση χρημάτων, η οποία είναι ανάλογη του αριθμού χιλιομέτρων που διανύονται!

Connected

Τα μοντέλα της SILENCE είναι μονίμως συνδεδεμένα με την εφαρμογή της, προσφέροντας μια σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων:

 

  • Λειτουργία tracking για εντοπισμό του οχήματος ανά πάσα στιγμή
  • Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των e-scooter από οπουδήποτε, δίνοντας πρόσβαση στην χρήση τους χωρίς κλειδί
  • Έλεγχος κατάστασης μπαταρίας
  • Ξεκλείδωμα καθίσματος από το κινητό
  • Σχεδίαση διαδρομής πριν την έναρξή της
  • Στατιστικά εξοικονόμησης χρημάτων για κάθε διαδρομή
  • Ειδοποιήσεις για τυχόν βλάβες και συντήρηση

Electric

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν τη μοναδική «ηλεκτρική» ταυτότητα των οχημάτων πόλης της SILENCE με αυτονομία έως 149km και κόστος από 4.290€, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά από τα KOSMORIDE Experience Stores.

Κλείσε σήμερα ένα test-ride με τα e-scooters S01 και S02 και ζήσε την εμπειρία >>

 

Proud Project Team

Υπεύθυνος έκδοσης: Βαγγέλης Κιούσης
Concept & Design: Νόνικα Βλασσοπούλου
Αρχισυντάκτης: Γιάννης Καλογερόπουλος
Κείμενα: MotorOne.gr Team Work
Development: Κομνηνός Δουλγκέρης

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30 Σεπτεμβρίου 2022