BLINK


Ολοκληρωμένες λύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σου αυτοκινήτου

Είσαι λάτρης της καινοτομίας και υιοθετείς κάθε νέα τεχνολογία που αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου και βελτιώνει τον τρόπο ζωής σου. Είσαι ήδη οδηγός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και απολαμβάνεις αυτή την νέα, ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης. Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης φέρνει ωστόσο και νέες προκλήσεις: Που θα φορτίζω; Πόσο θα μου κοστίζει; Τι πρέπει να προσέχω στη φόρτιση;

Δεδομένου πως η ηλεκτροκίνηση είναι κάτι καινούριο για όλους, είναι απαραίτητο να βρεις τον ιδανικό συνεργάτη που θα σε καθοδηγεί σωστά στον σημαντικότερο ζήτημα που θα σε απασχολεί καθημερινά και για πάντα: τη φόρτιση.

Η Blink Charging, με 13 έτη πολύτιμης εμπειρίας στην ηλεκτροκίνηση, 30.000 σταθμούς φόρτισης και 250.000 μέλη παγκοσμίως, σε υποστηρίζει σε κάθε σου ηλεκτρικό χιλιόμετρο, σε κάθε kWh φόρτισης. Και είναι εδώ με την τεχνογνωσία, όλη την απαραίτητη υποδομή και με ολοκληρωμένες λύσεις, για να καταρρίψει κάθε μύθο που αφορά την φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Φόρτιση Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΜΥΘΟΣ #1

Είναι δύσκολο να βρω φορτιστή κοντά μου για να φορτίσω.

ΑΛΗΘΕΙΑ

Με πάνω από 430 σημεία φόρτισης πανελλαδικά, το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών της Blink είναι κοντά σου για να σε εξυπηρετήσει. Είναι έτσι δομημένο ώστε να μην χρειάζεται να αλλάξεις το πρόγραμμα ή τη ροή της καθημερινότητάς σου. Απλώς βρίσκεις το σημείο φόρτισης που σε εξυπηρετεί μέσα από την mobile εφαρμογή της Blink. 

Σταθμούς φόρτισης μπορείς να βρεις σε:

 • εγκαταστάσεις στάθμευσης
 • χώρους εργασία
 • εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και ιατρικές εγκαταστάσεις
 • σχολεία και πανεπιστήμια
 • αεροδρόμια
 • εμπόρους αυτοκινήτων
 • ξενοδοχεία
 • δημοτικές τοποθεσίες
 • πάρκα και χώρους αναψυχής
 • εστιατόρια
 • καταστήματα λιανικής
 • γήπεδα
 • σούπερ μάρκετ

Το καλύτερο από όλα είναι ότι, εάν θέλεις μπορείς κι εσύ να γίνεις συνεργάτης της Blink και να εγκαταστήσεις στον χώρο σου έναν σταθμό φόρτισης, κάνοντάς τον πόλο έλξης στο κοινό της ηλεκτροκίνησης και της πράσινης ανάπτυξης.

Τέλος, μπορείς να προμηθευτείς έναν επιτοίχιο φορτιστή για το σπίτι ή το γραφείο σου. Η τελευταία λύση μάλιστα επιδοτείται από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

ΜΥΘΟΣ #2

Η φόρτιση είναι πλέον ακριβή, εξαιτίας της αύξησης του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας.

ΑΛΗΘΕΙΑ

Είναι αλήθεια πως η ηλεκτρική ενέργεια έχει ακριβύνει τελευταία, αλλά όχι τόσο όσο τα καύσιμα. Έτσι, η χρήση ηλεκτρικού αυτοκινήτου παραμένει σημαντικά πιο οικονομική συγκριτικά με τη βενζίνη ή το diesel, όντας παράλληλα και πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Στο δίκτυο της Blink η χρέωση είναι:

 • 0,50 ευρώ/kWh μόλις για τα εγγεγραμμένα μέλη.
 • 0,60 ευρώ/kWh για επισκέπτες.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν επιπλέον κρυφές χρεώσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΜΥΘΟΣ #3

Η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι πολύπλοκη διαδικασία.

ΑΛΗΘΕΙΑ

Η φόρτιση του ηλεκτρικού σου αυτοκινήτου στο δίκτυο φορτιστών της Blink είναι πολύ εύκολη σαν διαδικασία. Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου και κάνεις εγγραφή στην υπηρεσία. Πλέον μπορείς να φορτίζεις σε 5 πολύ απλά βήματα:

 1. Ανοίγεις την εφαρμογή Blink Mobile στο κινητό σου.
 2. Επιλέγεις το σημείο φόρτισης που σε βολεύει και πλοηγείσαι εκεί.
 3. Συνδέεις το καλώδιο με το όχημα και τον φορτιστή.
 4. Επιλέγεις στην εφαρμογή τον φορτιστή που έχεις συνδεθεί και πατάς «φόρτιση» και «συνέχεια».
 5. Όταν θες να σταματήσεις, πατάς στο μενού την επιλογή «δραστηριότητα» και έπειτα «τερματισμός φόρτισης».

Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ενώ μπορείς να έχεις συνεχώς ενημερώσεις για την κατάσταση φόρτισης του οχήματος μέσω email και sms.

Για ακόμη πιο απλή διαδικασία, σου παρέχεται δωρεάν κάρτα μέλους (RFID), με την οποία δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς ούτε το κινητό σου. 

ΜΥΘΟΣ #4

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα, δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει.

ΑΛΗΘΕΙΑ

Η Blink διαθέτει τμήμα Customer Support που λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Είτε τηλεφωνικά στο 210 7232862, είτε με email στο support@blinkcharging.gr, ο οδηγός απολαμβάνει υποστήριξη, ασφάλεια και αξιοπιστία κάθε στιγμή.

ΜΥΘΟΣ #5

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί αναμφίβολα μια ευκαιρία πράσινης ανάπτυξης, αλλά μόνο για λίγους.

ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο καθένας μπορεί να γίνει συνεργάτης της Blink και να έχει οικονομικά οφέλη. 

Η Blink προσφέρει μία ολοκληρωμένη εναλλακτική επιχειρηματική λύση. Παρέχει τον εξοπλισμό, τη λειτουργία, τη διαχείριση και τη συντήρηση του σταθμού δημιουργώντας στην τοποθεσία σου πλήρη υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Επιπλέον, η Blink προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πραγματοποιεί απομακρυσμένες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις στους φορτιστές και αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά πιθανές βλάβες.

Αν είσαι ιδιοκτήτης γης ή επαγγελματικού χώρου ή ιδιοκτήτης εταιρικού στόλου, τοποθετώντας ένα φορτιστή Blink στο χώρο σου πετυχαίνεις μεταξύ άλλων:

 • Αύξηση της αξίας του ακινήτου.
 • Ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος του ακινήτου ως πόλος έλξης στο κοινό της ηλεκτροκίνησης και της πράσινης ανάπτυξης.
 • Ενίσχυση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της οικολογικής ευαισθησίας.
 • Προνομιακή τιμολόγηση φόρτισης για τα ηλεκτρικά οχήματα του στόλου σου.
 • Τη σύνδεση του σημείου φόρτισης με το διεθνές δίκτυο της Blink, μία πλατφόρμα μέσω της οποίας διαχειρίζεται και παρακολουθεί όλους τους σταθμούς φόρτισης και ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη λύση υπηρεσίας φόρτισης.

 

Proud Project Team

Υπεύθυνος έκδοσης: Βαγγέλης Κιούσης
Concept & Design: Νόνικα Βλασσοπούλου
Αρχισυντάκτης: Γιάννης Καλογερόπουλος
Κείμενα: MotorOne.gr Team Work
Development: Κομνηνός Δουλγκέρης

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30 Σεπτεμβρίου 2022