e-νημερώσου! 2023 – FORD

Ford Mustang Mach-E

Συναρπαστική και ετοιμοπαράδοτη με 419 € το μήνα

Ο σπορ χαρακτήρας της Mustang και οι αρετές της ηλεκτροκίνησης συνδυάζονται ιδανικά σε ένα απολαυστικό SUV που είναι άμεσα διαθέσιμο για να σε εισάγει στον μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης.
Με την Mustang Mach-E η Ford κέρδισε ένα ιδιαίτερα δύσκολο στοίχημα: πήρε το αυθεντικό DNA της Mustang και το γαλούχησε στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή, «ποτίζοντάς» το με περισσότερο πάθος, προηγμένη τεχνολογία και κορυφαία απόδοση. Η Mustang Mach-E είναι το αμιγώς ηλεκτρικό SUV που κουβαλά ακομπλεξάριστα μια σπορ παράδοση δεκαετιών και κοιτάζει αγέρωχα το μέλλον.

Ο λάτρης των καλλίγραμμων σπορ κουπέ αυτοκινήτων, ο παραδοσιακός petrolhead που γοητεύεται από μηχανές οδηγικής απόλαυσης, ο πλέον καχύποπτος με την ηλεκτροκίνηση και τις προκλήσεις που εκείνη φέρνει, όλοι τους αναθεωρούν στη θέα της Mustang Mach-E. Και όλοι τους την ερωτεύονται με την πρώτη ευκαιρία.

Premium και Hi-Tech εσωτερικό

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV σε κερδίζει από την πρώτα κιόλας επαφή με την εντυπωσιακή, μυώδη, γεμάτη καμπύλες σχεδίαση. Με το σύστημα eLatch, οι πόρτες ανοίγουν χωρίς τις κλασικές χειρολαβές αλλά με ένα απλό άγγιγμα, ενώ το κλείδωμα/ξεκλείδωμα γίνεται είτε μέσω του smartphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειδί, είτε μέσω του κρυφού πληκτρολογίου στο πλαίσιο των θυρών.

Μπαίνοντας στην καμπίνα, εκτιμάς αμέσως τα ποιοτικά υλικά, τη μοντέρνα αισθητική και τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Στο μεγάλο πορτμπαγκάζ των 402 λίτρων προστίθενται επιπλέον 81 λτ. που βρίσκονται κάτω από το εμπρός καπό.
Εντυπωσιάζεσαι επίσης από το πλήρως ψηφιοποιημένο ταμπλό, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2’’ και την τεράστια, κάθετη οθόνη αφής 15,5’’. Εκεί εδράζεται το infotainment Ford SYNC 4 με αναγνώριση φωνής συνομιλίας, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay & Android Auto, πλοήγηση, ρυθμίσεις του οχήματος και ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (OTA). Όλα στο χέρι σου μέσα από ένα εύχρηστο μενού.
Η δύναμη της επιλογής

Στη γκάμα της Mustang Mach-E θα βρεις πληθώρα εκδόσεων για να διαλέξεις τον ιδανικό συνδυασμό «ισχύος / μετάδοσης / αυτονομίας». Θέλεις για παράδειγμα κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD); Μπαταρία standard-range 75,7 kWh ή extended-range 98,8 kWh; Έναν ηλεκτροκινητήρα με 269 – 294 ίππους, ή μήπως δύο με 269 – 351 PS; Ή προτιμάς τους 487 ίππους της κορυφαίας έκδοσης GT, για να κάνεις το 0-100 km/h σε μόλις 3,8’’;

Πέρα από την οδηγική απόλαυση και τις κορυφαίες επιδόσεις, μια Mustang πρεσβεύει πάνω απ’ όλα την ελευθερία. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να περιορίζεται από τα ηλεκτρικά δεσμά της αυτονομίας, γι’ αυτό και μπορεί με μία πλήρη φόρτιση να διανύσει έως και 600 km (WLTP)! Και όχι μόνο, αφού είναι ικανή επίσης να φορτίζει με ισχύ έως και 150 kW, έτσι ώστε η μπαταρία της να φτάνει από το 10% στο 80% σε μόλις 45’, ή να ανακτά ενέργεια αρκετή για απόσταση 119 km σε μόλις 10’ φόρτισης.
Συναρπαστική οδηγική εμπειρία

Στο δρόμο, ελάχιστα αυτοκίνητα σε συνεπαίρνουν με τον τρόπο που το πετυχαίνει το ηλεκτρικό SUV της Ford. Με τη Mustang Mach-E μπορείς να κινείσαι εντελώς αθόρυβα, ή να την νιώθεις, να την ακούς να βρυχάται στο πάτημα του γκαζιού, σαν μια κλασική Mustang. Η επιλογή – και εδώ – είναι δική σου.

Διαμορφώνεις για παράδειγμα την εμπειρία οδήγησης όπως επιθυμείς, κάθε στιγμή. Με το Drive Mode “Whisper” βιώνεις την απόλυτη ηρεμία, εκείνη που μόνο ένα ηλεκτρικό μπορεί να προσφέρει. Στην πόλη απολαμβάνεις άνεση και αυτονομία με το πρόγραμμα οδήγησης “Active”. Και όταν θελήσεις περισσότερο δυναμισμό, ενεργοποιώντας το “Untamed” απελευθερώνεις τον σπορ χαρακτήρα της Mustang – με τον ανάλογο ήχο που θυμίζει τους αμερικανικούς V8 κινητήρες.

Οδηγώντας την Mustang Mach-E, βιώνεις μια μοναδική εμπειρία. Είναι πραγματικά απίστευτος ο τρόπος που η σπορ οδήγηση, με την κλασική έννοια του όρου, όχι μόνο δεν έρχεται σε αντίθεση αλλά συμπληρώνεται από τις αρετές της ηλεκτροκίνησης.

Μπορείς για παράδειγμα, με το One Pedal Drive, να ελέγχεις την επιτάχυνση και την επιβράδυνση πιέζοντας ή αφήνοντας αντίστοιχα το πεντάλ του γκαζιού. Κάτι που θα εκτιμήσεις τόσο στην πόλη, όσο και σε μια στριφτερή επαρχιακή διαδρομή. Την εμπειρία ολοκληρώνει η ευρύτατη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης της Ford, που κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ξεκούραστη και ασφαλή.

Δική σου τώρα με 419 € το μήνα

Η Mustang Mach-E καταφέρνει να συνδέσει την σπορ παράδοση με το συναρπαστικό μέλλον που φέρνει η ηλεκτροκίνηση. Και είναι εδώ, ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Με κρατική επιδότηση 8.000 € μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» και με μηνιαίο μίσθωμα 419 € μέσω του Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Plus, από 53.552 €*, με επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect ή 160.000 χλμ, 8 χρόνια συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις. 

*Στην τιμή περιλαμβάνεται η επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 και το όφελος Ford Plus 2.227€. Από το όφελος εξαιρείται η έκδοση GT.

 

Proud Project Team

Σύμβουλος έκδοσης: Βαγγέλης Κιούσης
Concept & Design: Νόνικα Βλασσοπούλου
Διευθυντής Σύνταξης: Γιάννης Λημναίος
Κείμενα: MotorOne.gr Team Work
Development: Κομνηνός Δουλγκέρης

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25 Ιουλίου 2023